Information

Det går att registrera vagnarna till transport i 80km/tim mot tillägg.

Konstruktion

Vagnarna är uppbyggda på en varmgalvaniserat chassi. Gummifjädrande buggie eller enkelaxlad påskjutsbromsar med 4st stödben. Vagnen passar standarddragkrok. Vagnarna är byggd i kraftig sandwichelement täckta med robust glasfiber, ut och in-vändigt. Vagnarna har dessutom hög isoleringsförmåga (lambdavärdet på 0,024). Väggarna har 50mm isolering, tak och golv har 60mm. Taket är i helgjutet i glasfiber med tak-ränna. Vagnarna är förstärkta med kraftiga hörn och botten. Dörr-listorna är av aluminium . I de flesta vagnarna finns det fönster med skyddslucka och dörr i sandwichkonstruktion med samma isoleringsförmåga som övriga väggelement. Golven är klätt med kraftig homogen-vinylmatta.

Ändringar av vagn efter leverering

Ifall en ändring görs utan rådgivning förfaller garantin. Rådfråga därför alltid oss om ev. ändringar innan ni utför dem.

Modulvagnen

Modulvagnen är en del av förende trailerfabriker i Danmark. Företaget har varit aktivt sedan 1975 och har snart i 20 år producerat ”modulvagnen”. Deras målsättning är komfort, säkerhet och kvalité i högsta klass som ska vara gällande för alla produkter från förende trailerfabriker AS.

Finansiering

Finansiering kan erbjudas i sammarbete med Nordic Finance!

Banner_AnimeTween_150x120